Continental: готовь зимние шины

В рамках розвитку українського шинного ринку в 2012 році Continental розпочав програму прямої інформаційної й технічної підтримки роздрібних продавців шин Continental, що працюють через Інтернет. Стати учасниками програми отримали змогу компанії, що є клієнтами офіційних імпортерів шин Continental в Україні, та мають інтернет-магазини шин.

Інтернет-торгівля в різних сегментах розвивається нерівномірно. Причина тому – різний ступінь довіри кінцевих споживачів до Інтернет-магазинів. І оскільки автомобільні шини, з одного боку – є запорукою безпеки автомобіліста, а з іншого боку – можуть бути фальсифіковані, Інтернет-магазини шин повинні доводити справжність своєї продукції. Зробити це он-лайн дозволить їм підтримка авторитетного виробника автомобільних шин і звання сертифікованого продавця Continental.

Умовами залучення інтернет-магазина до партнерської Програми Continental були: підтвердження співробітництва з одним з офіційних імпортерів шин Continental в Україні, активна діяльність у сфері продажу шин і наявність Інтернет-ресурсу. В рамках програми дистриб’ютори й магазини отримують від компанії Continental наступну інформаційну підтримку:

  • Статус сертифікованого продавця Continental
  • Оформлення WEB сторінки партнера банерами Continental протягом року
  • Надання ексклюзивної технічної інформації для покупців і наповнення WEB сторінки партнера протягом року
  • Можливість прямого контакту з технічними й іншими фахівцями Continental протягом року й надалі.

Програма «Сертифікований продавець Continental» націлена на розвиток бізнесу й популяризацію Партнерів шляхом їхнього згадування в офіційних інформаційних та PR матеріалах кампанії. А також – за рахунок сприяння в підвищенні професіоналізму персоналу й впровадження якісних стандартів роботи з кінцевим покупцем. Надання змістовної, підготовленої фахівцями інформації, поліпшення візуалізації Інтернет-ресурсів і просування – все це покликано позитивним чином вплинути на лояльність кінцевих споживачів, підвищити рівень продажів і прибутковість бізнесу.

От AvtoLikbez

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *